Jouw device, perfect gerepareerd.

Welke Apple product wil je laten repareren?

Connectz is Apple Independent Repair Provider

Of je nu de voorkeur geeft aan originele onderdelen of opteert voor hoogwaardige compatibele alternatieven, bij Connectz is kwaliteit onze topprioriteit. Ons toegewijde techninci zorgt ervoor dat alleen de beste onderdelen worden gebruikt, zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan strenge normen. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan onderdelen, elk met een focus op duurzaamheid en prestaties, waardoor jouw toestel snel en efficiënt gerepareerd kan worden. Vertrouw op onze expertise en laat je apparaat weer stralen in optimale staat. Bij Connectz streven we ernaar jouw vertrouwen te winnen door uitmuntend vakmanschap en betrouwbare service.

Veel gestelde vragen

Op iedere reparatie geven wij tot 1 jaar garantie. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen. 

Vrijwel al onze reparaties voeren wij binnen 1 uur uit. Mocht de reparatie langer duren, dan zullen wij dit vooraf aan de reparatie melden.

Let op!

Door een storing kunnen de getoonde prijzen onjuist zijn. 

Heeft u vragen? Bel ons dan op 0346-252778